ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 7 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه:
بخش اصلی خوراک دامها بطور مستقیم یا غیرمستقیم از گیاهان بدست میآید و حاصل فعالیت بخش کشاورزی جهت تأمین خوراک گونههای مختلف حیوانات اهلی میباشد. بخش دیگر از خوراک حیوانات اهلی دارای منشاء حیوانی میباشد و معمولاً از بخشهایی از لاشه که غیرقابل استفاده توسط انسان میباشد، حاصل میشود.
بخش بسیار کوچکی از خوراک دامها به شکل مصنوعی و یا با استفاده از میکرواورگانیسمها بدست میآید.
بطورکلی هدف از پرورش دام، تبدیل انواع منابع گیاهی و حیوانی غیرقابل استفاده توسط انسان، به خوراکهای پُرارزش و ضروری جهت مصرف انسان میباشد. بنابراین پرورش دامهایی مورد توجه و استقبال میباشد که با انسان رقابت غذایی نداشته باشند.